Skip to main content

koffieochtenden / ouderkamer

Met regelmaat verzorgen we een koffieochtend. Deze kan in het teken staan van het geven van informatie omtrent een onderwerp, een doe-activiteit of gewoon gezellig samen zijn. Hiervoor is iedereen uitgenodigd. U moet daarvoor geen ouder van ons Kindcentrum zijn.

Nederlandse Les voor volwassenen

In De Kameleon wordt er twee keer per week Nederlandse Les gegeven voor volwassenen. Deze les wordt verzorgd door vrijwilligers en is met name bedoeld voor ouders die het Nederlands willen leren als tweede taal. Ook andere volwassenen zijn van harte welkom.

Maandagmiddag: van 13.00 - 15.00 uur
Donderdagmiddag: van 13.00 - 15.00 uur
Interesse? Neem dan contact op met de directeur: Ronald Audenaerd, 0115-613010

Bezoek van Minister Bijsterveldt

Maandag 4 juni 2012 kregen we bezoek van de Minister van Onderwijs, Mevr. Bijsterveldt. De minister bezoekt momenteel verschillende scholen in Nederland die veel aandacht geven aan ‘ouderbetrokkenheid’.

De minister bezocht onze school omdat met name onze ‘ouderkamer’ een goed voorbeeld is met betrekking tot ouderbetrokkenheid.

De ‘ouderkamer’ is een activiteit waarbij we ouders uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten en tevens te praten over opvoeding.

Met regelmaat komen er organisaties binnen die de ouders informeren omtrent opvoeden en school.

Natuurlijk willen we het erg gezellig houden en vinden er ook creatieve activiteiten plaats.

Voor  foto's van dit bezoek, zie het foto album op deze site!